Mix-and-Match

Misschien ben je na het lezen van alle stijlkeuze-adviespagina’s wel helemaal het spoor bijster. Dat kan, het is best veel informatie. Of zie je niet goed de verschillen tussen stijlen. Ook dat kan en is helemaal niet erg. Wie zegt dat je juist voor één stijl moet kiezen? Dat is helemaal nergens voor nodig. De enige stijl waar je voor moet kiezen, is jouw eigen stijl. Jij bent degene die in het interieur moet leven en jij bent degene die dagelijks deze meubels en accessoires ziet.

Kies daarom voor je eigen stijl. Jouw voorkeuren, of die nu romantisch, industrieel of modern zijn, zijn het allerbelangrijkste. Mix and match gerust meubels en accessoires uit verschillende stijlen, jij bent volledig aan zet. Zolang jij je prettig voelt bij de meubels die je kiest, dan is dan jouw eigen persoonlijk woonstijl.

Natuurlijk kunnen de specialisten van Tase Wonen & Slapen je hierbij een handje helpen. Door bijvoorbeeld de juiste maat voor je te selecteren of je verschillende combinaties te laten zien van die te gekke bank. Wist je dat je veel meubels helemaal zelf kunt samenstellen? Dan passen ze nog beter in jouw interieur en zijn ze helemaal naar wens. Kom eens een dagje woonwinkelen in Volendam. Onze adviseurs staan voor je klaar.

 

Laat je inspireren

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..