Romantisch

Ah, de romantiek. Echt een woonstijl om bij weg te dromen. Het gebruik van zachte pasteltinten gecombineerd met klassieke vormen en hier en daar een brocante vondst zorgen voor een knus en sfeervol geheel. Ook hier werk je veel met hout, maar voornamelijk in witte of lichtgrijze- of bruine tinten. Daarom werkt de combinatie met landelijk bijzonder goed.

Voor accessoires kun je kiezen voor artikelen met een ouderwetse uitstraling. Juist die combinatie tussen oud en nieuw maakt van jouw inrichting een echt thuis. Licht afgebladerd is helemaal niet erg, zolang je maar binnen de kleurtint blijft. Het draagt juist bij aan dat idee dat dit interieur een combinatie is van vondsten door de jaren heen en nieuwe mooi afgewerkte items.

Vermijd in je romantische interieur de strakke lijnen, die passen beter in een modern interieur. Kies liever voor iets sierlijkere vormen en fijne zachte stoffen. Wil je jouw romantische interieur een wat dramatischer uitstraling geven? Kies dan voor de combinatie met klassiek. De kleurtinten worden dan iets zwaarder aangezet maar door klassieke meubelen te combineren met accessoires in bloemendessins en patronen behaal je een klassiek-romantische uitstraling.

Laat je inspireren

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..