Product filters Product filters

Bijzettafels

Bijzettafels

Van bijzaak gepromoveerd tot sfeerbepaler, de bijzettafel is de laatste jaren steeds meer een sfeerbepalend onderdeel van een interieur. Kies je er in plaats van een salontafel bijvoorbeeld voor om een aantal bijzettafels bij elkaar te zetten voor de bank, dan geef je je interieur een heel andere uitstraling. En je kunt ze zo lekker makkelijk verplaatsen, dus je hebt zo de ruimte mocht je deze nodig hebben.

Laat de stylist in je spreken

Door met diverse bijzetters te werken kun je je bovendien uitleven op de accessoires. Een mooie vaas met (kunst)bloemen, wat kaarsen en een mooi kunstobject geven je huiskamer een heel andere sfeer en door de tafels elke keer anders neer te zetten gaat het nooit vervelen. Zo hou je je interieur elke keer spannend. Kies bovendien voor tafels in verschillende hoogten en stijlen voor een extra speels effect. 

 

Producten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..