ZTaHL

ZTaHL maakt design meubels met staal. De lampen en tafels van ZTaHL zijn robuust en stijlvol, eigentijds en klassiek., en worden bovendien met de hand gemaakt. Zo is elk ZTaHL meubelstuk uniek. Bij Tase Wonen & Slapen vind je een selectie van de beste ZTaHL lampen op de verlichtingsafdeling.

Eigenzinnig design

De lampen van ZTaHL kenmerken zich door een totaal eigengereide visie op design. Uitgaande van de mogelijkheden van het materiaal, laten de designers van ZTaHL hun lampen er net even anders uitzien dan de rest. Doordat de laswerkzaamheden in huis plaatsvinden en de lamp met de hand wordt gemaakt is elke ZTaHL-lamp uniek.

Onverzettelijke kwaliteit

De ZTaHL-lampen worden gemaakt met duurzaam roestvrij staal. Door het gebruikt van RVS wordt de kwaliteit behouden, zijn de lampen ijzersterk en bovendien onderhoudsvrij. ZTaHL-producten zijn van onverzettelijke kwaliteit en dat merk je. Laat je door een van onze adviseurs in de showroom adviseren over de juiste ZTaHL voor jouw interieur.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..