Kasten

Kastruimte. Ieder interieur heeft het nodig. Hoewel je graag je mooiste spullen tentoonstelt in een vakken- of vitrinekast, zijn er ook genoeg spullen die je niet elke keer in het zicht wilt hebben. Daarvoor heeft Tase Wonen een collectie vol opbergkasten. Zowel traditionele dressoirs als moderne lange kasten vind je bij ons in de showroom.

 

Bekijk al onze boekenkasten

Bekijk al onze opbergkasten

Bekijk al onze vitrinekasten

Bekijk al onze dressoirs

Bekijk al onze TV-meubelen

Bekijk al onze wandmeubelen

Show your most beautiful things

De mooiste accessoires wil je natuurlijk een goede plek geven. Die mooie vazen mag iedereen zien. In een mooie open kast of op een wandmeubel komen ze pas echt tot hun recht. Geef je collectie accessoires regelmatig een andere plaats, dan houd je jouw interieur nieuw en fris. En af en toe wat nieuws kopen mag natuurlijk best.

Wat doen we met de TV?

Natuurlijk kan deze aan de muur bevestigd worden. Maar met een TV-meubel maak je de TV onderdeel van het interieur. Als bijkomend voordeel kun je ook nog alle extraatjes vakkundig wegwerken. Wil je de TV nog meer verwerken in het interieur, misschien is een wandmeubel dan een goede optie. Een uniform geheel en de TV hoeft hierin niet het middelpunt te zijn en maak je van wonen genieten.

Hulsta easy

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..