CBW erkend

JE HEBT DE JUISTE BESLISSING GENOMEN. Je hebt namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. En dat heeft voor jou tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het bied je meer zekerheid.

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn bij jouw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied
van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent je jouw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE. En gaat er toch nog iets mis, dan kun je jouw klacht voorleggen aan een
ONAFHANKELIJKE GESCHILLENCOMMISSIE, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd.

In de Algemene voorwaarden staat precies hoe de erkenningsregeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo.

Let daarom als je iets voor jouw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur. KOOP ZEKER, KOOP CBW-ERKEND.
 


Klik hier om de CBW voorwaarden te bekijken/downloaden

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..