All in house Garantieplan

Tase Wonen & Slapen biedt een aanvullend garantie programma aan bij diverse nieuw aangekochte meubelen. Deze “All In Service” (van All in House BV) is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Deze extra garantie sluit je als koper af bovenop je aankoopprijs en biedt je extra garantie en onderhoudsmogelijkheden om jouw nieuwe meubels in topconditie te houden. Daarbij biedt “All In Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kun je denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen.
 

Bij nieuwe lederen meubelen

Je ontvangt voldoende reinigings- en verzorgingsproducten voor de gehele serviceperiode. De verzorgingsproducten bieden het leder extra bescherming en zorgen ervoor dat deze in optimale conditie blijft. Ontstaan er gedurende de serviceperiode problemen met de constructie, vlekken, beschadigingen of andere calamiteiten, dan biedt onze professionele servicedienst een oplossing.
 

Bij nieuwe textiele meubelen

Jouw meubel krijgt eenmalig een onzichtbare beschermlaag, waardoor substanties op water-, olie- of vetbasis geen kans krijgen een blijvende vlek te veroorzaken. Ontstaan er gedurende de serviceperiode problemen met de constructie, vlekken, beschadigingen of andere calamiteiten, dan biedt onze professionele servicedienst een oplossing.
 

Bij nieuwe lederlook meubelen

Je ontvangt voldoende reinigings- en verzorgingsproducten voor de gehele serviceperiode. De verzorgingsproducten bieden het lederlook extra bescherming en zorgen ervoor dat deze in optimale conditie blijft. Ontstaan er gedurende de serviceperiode problemen met de constructie, vlekken, beschadigingen of andere calamiteiten, dan biedt onze professionele servicedienst een oplossing.
 

Voor meer gedetailleerde informatie, bekijk je onderstaande informatiefolder.
 

Bekijk de folder All in House Service 5 jaar
 

Let op: De formulieren die door ons worden aangeboden zijn Acrobat formulieren. Om deze formulieren te kunnen openen heb je Acrobat Reader nodig. Mocht je deze nog niet geïnstalleerd hebben op je computer dan kun je dit programma gratis downloaden.

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..