Slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten

Jouw slaapkamer is de plek waar je rust vindt. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat je jouw spullen hier mooi kunt opbergen uit het zicht zodat de kamer een rustige uitstraling krijgt. Met slaapkamerkasten krijg je die mogelijkheid.

Veel verschillende opbergmogelijkheden

Slaapkamerkasten zijn er in veel verschillende vormen. De traditionele kledingkast kennen we allemaal, net als nachtkastjes waar je kleine spulletjes in opbergt en die plaats biedt aan bijvoorbeeld een nachtlamp. In een commode, een hogere ladenkast, berg je ook makkelijk kleding en beddengoed op. Daarnaast zie je steeds vaker een totaaloplossing voor de slaapkamer in de vorm van een zweefdeurkast. 

Zweefdeur- & linnenkasten

De totaaloplossing van een zweefdeurkast waarin zowel hangend als liggend kleding en andere spullen opgeborgen kunnen worden zijn erg populair. In deze kasten zijn lades vaak ook een mogelijkheid. Bij veel kasten kun je de "inhoud" zelf vormgeven. Of je nu meer ruimte zoekt om je kleding op te hangen, of juist behoefte hebt aan meer lades, dit bepaal je zelf. Zo stem je jouw linnenkast helemaal af op jouw wensen.

Producten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..