Betalen

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
 

 • Internetbankieren via iDEAL
 • Bankoverschrijving
 • Creditcards (MasterCard en VISA)
   

Tase Wonen & Slapen streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie (www.Mollie.com).
 


 

Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de Mollie betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Stg Mollie Payments en deze omschrijving vind je dan ook terug op je bankafschrift.

 

iDeal 
Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank, Regiobank, bunq, of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.


iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
 

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.
   

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

 

Bankoverschrijving
Als je hebt gekozen voor de betaalmethode 'Bankoverschrijving', betaal je vooruit d.m.v. een normale bankoverschrijving of via internetbankieren op rekening nr.: NL52ABNA0591474778 t.n.v. Tase Wonen & Slapen onder vermelding van je ordernummer. 

 

Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt de bestelling pas verwerkt in onze systemen. Dit houdt in dat we na ontvangst van de betaling de artikelen gaan bestellen bij onze leveranciers. Zodra deze bestelling is geplaatst, geldt de verwachte levertijd zoals is aangegeven bij de afzonderlijke producten.

 

  

Creditcard (MasterCard en VISA)
Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je MasterCard of VISA creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:
 

 • Creditcardnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam
   

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. 
 

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens, er wordt niets opgeslagen op de site van Tase Wonen & Slapen. Tijdens de transactie controleert Mollie het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Mollie een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).
 

Alle gegevens worden vanzelfsprekend door ons vertrouwelijk behandeld via een beveiligde verbinding (zie https:// in de adresbalk van je browser).
 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..