Pullman

Pullman zorgt al meer dan 150 jaar voor de ultieme nachtrust. De Pullman matrassen met hun unieke veersysteem zorgen wereldwijd voor heerlijk slaapcomfort. Ieder onderdeel wordt handgemaakt, met oog voor detail en zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Jouw nieuwe Pullman matras is daardoor niet alleen comfortabel maar ook uniek.

Uniek veersysteem

Het echte geheim van een Pullman matras is eigenlijk nooit zichtbaar; het unieke, gepatenteerde veersysteem. Deze pocketveer met daarin nog een kleinere veer zorgen voor een unieke ervaring. Het eerste contact met een Pullman matras is zacht en soepel door de grotere buitenveren, daarna geven de kleinere binnenveren de precieze tegendruk afgestemd op je lichaamsgewicht, bouw en slaaphouding.

Advies op maat

Op onze slaapafdeling krijg je advies op maat van onze slaapspecialisten. Zij adviseren je over het juiste Pullman matras voor jouw situatie. Jouw slaaphouding bepaalt mede welk matras het beste bij jou past. Kom langs in onze showroom en laat je helpen met het maken van de juiste keuze.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..