Landelijk

Kies je voor een landelijk interieur dan kies je voor rust en ruimte. Je haalt letterlijk de rust van het landelijk leven in huis. Gekenmerkt door veelal witte of lichtgrijze meubels in combinatie met houten details. De stoffen die perfect bij een landelijke sfeer passen zijn linnen, wol en katoen in een licht palet aan kleuren.

Comfortabel en toch praktisch is hier de aan te raden keuze. Een heerlijke plofbank in een zachte stof is in een landelijk interieur veel meer op zijn plaats dan een leren, strakke bank. De uitstraling van een landelijk interieur is tijdloos door de nadruk op het gebruik van natuurlijke materialen in zijn originele vorm. Gevlochten manden, glas geblazen vazen en houten dienbladen zijn perfecte accessoires. Alles waar de “ambacht” van afstraalt.

Landelijk is prima te combineren met de romantische woonstijl. Het combineren van landelijke meubels met lichte pasteltinten werkt uitermate goed en zorgt voor een interieur om bij weg te dromen. Zorg er dan wel voor dat je het palet aan kleuren niet te bont maakt en je focust op een bepaalde pasteltint als steunkleur. De natuurlijke tinten moeten wel de overhand blijven houden. Niet meer dan normaal voor een “landelijk” interieur, toch?

 

Laat je inspireren

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..