Waarom kies je voor interieuradvies?

 Mei 13, 2022  

 

Veel mensen denken vaak bij interieuradvies: ‘Nou dat kan ik zelf wel hoor’ of ‘dat geld kunnen we beter gebruiken voor de meubels of accessoires’. Maar dit is niet waar. Interieuradvies betaalt zichzelf altijd terug. Het is namelijk best wel lastig om je huis in te richten precies zoals jij het wilt, maar waardoor het niet alleen voor jou maar ook voor je partner en gasten als een echt thuis aanvoelt.

 

 

Verschillende meningen

Vooral wanneer jij en je partner qua smaak niet helemaal op een lijn liggen is interieuradvies aan te raden. Een interieurstylist kan je helpen om jullie smaken samen te voegen tot een mooi en passend geheel. Vaak als je zelf aan de slag gaat, wordt het een samenstelling die niet helemaal past. Veel mensen proberen er dan met accessoires toch iets van te maken. Uiteindelijk staat je hele woonkamer vol met spullen die niet helemaal passen, en waarvan je niet meer weet wat je ermee aan moet. Een interieurstylist zorgt ervoor dat alles mooi op elkaar aansluit, van de meubels tot de wand- en vloerbekleding en van de verlichting tot de accessoires.

 

 

Ontdek mogelijkheden die je zelf niet ziet

Een interieurstylist is op de hoogte van alle laatste trends. Daardoor komt zij met mogelijkheden die bij jou vaak nog niet bekend zijn. Daarbij zorgt goed advies ervoor dat je tijd bespaard omdat je zelf niet op zoek hoeft naar inspiratie online, verschillende woonwinkels hoeft te bezoeken of het hele land afstruint naar die ene speciale lamp. De interieurstylist maakt, samen met jou, een prachtig plan met daarin meubels en accessoires die een mooie afspiegeling zijn van jouw smaak en interesses.

 

 

Een plaats waar je tot rust komt

De belangrijkste reden waarom je voor interieuradvies moet kiezen is eigenlijk omdat je huis de plaats is waar je je thuis en op je gemak moet voelen. Waar je kunt relaxen na een lange dag. Je bent vaak thuis en dan moet het wel goed aanvoelen. Een interieurstylist zorgt ervoor dat je samen tot een mooi plan komt die een afspiegeling is van wat jij wil. Waar je samen met je partner of gezin helemaal tot rust kunt komen, en gasten kunt ontvangen die zich gelijk thuis voelen. Jouw ideeën over je inrichting worden door de interieurstylist vertaald naar een passend interieur.

 

Onze interieurstylist

Bij Tase Wonen & Slapen kunnen wij je voorzien van interieuradvies op maat. Monique Zwarthoed is onze interieurstylist en zij helpt je graag bij de inrichting van je huis. Ze heeft een opleiding tot interieuradviseur en allround stylist afgerond. Monique werkt met het programma Sketchup waarin ze samen met jou een passend advies maakt. In dit programma wordt een interieurschets gemaakt zodat je een beter inzicht krijgt hoe de ruimte ingericht kan worden. Ze maakt een compleet beeld met wand- en vloerbekleding, verlichting, meubels en accessoires, volledig naar jou smaak en stijl. Op die manier komt je nieuwe interieur tot leven.

 

Premium of deluxe advies

Voor het interieuradvies hebben wij twee varianten. Je kunt kiezen uit een premium adviessessie of een deluxe adviessessie. Bij de premium advies sessie gaan jullie aan de slag met jouw wensen en stijl. Monique maakt hier een 2D schets van met daarin advies over de meubels en materialen waar je uit kunt kiezen en die passen bij je stijl.

Bij de deluxe adviessessie wordt er een complete 3D voorstelling gemaakt van je inrichting. Het is dan net alsof je je nieuwe woonkamer binnenloopt. Daarbij krijg je hierbij advies over styling, kleurkeuze en er kan zelfs een compleet lichtplan gemaakt worden. Een echt totaal plaatje.

 

Wil je graag hulp bij het inrichting van je huis? Maak dan gelijk een afspraak voor interieuradvies van Monique bij Tase Wonen & Slapen. Samen maken jullie van je huis een echt thuis.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..