Bezorgen

 

 

Verzending per post
Bestellingen van kleine artikelen worden verzonden met PostNL, een vervoerder met een uitgebreid netwerk in Nederland. Er wordt na overdracht aan PostNL een track & trace code verzonden per e-mail, zodat je precies kunt volgen waar je pakket zich bevindt en wanneer het pakket wordt bezorgd.


Verzending via bezorgdienst
Zijn de artikelen te groot om per pakketpost te verzenden, dan worden ze geleverd door de eigen Tase Wonen & Slapen bezorg- en montagedienst of een gespecialiseerde vervoerder. Er wordt op werkdagen een afspraak gemaakt wanneer de bestelling in ontvangst kan worden genomen.

Tip: controleer vóór je een bestelling plaatst of de meubels door deuren en trappen passen. Als de meubels niet door de deur of het trappenhuis passen, kunnen eventueel extra kosten in rekening worden gebracht.
 

Afhalen in Tase Wonen showroom
Het afhalen van producten in onze showroom is altijd mogelijk én altijd gratis. Er bestaat de mogelijkheid om kosteloos een aanhanger te lenen om de bestelde artikelen naar huis te transporteren, vraag hiernaar bij ons verkoopteam.

 

Express Delivery

In samenwerking met IN.HOUSE heeft Tase Wonen & Slapen een aantal artikelen geselecteerd die verkrijgbaar zijn met Express Delivery. Deze service houdt in dat jij je nieuwe meubels al binnen een week in huis kunt hebben. Wie wil dit nu niet? 

 

Nadat je order in onze winkel of via de webshop heb ingegeven, neemt onze bezorgdienst binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken.

 

De bank wordt door 2 deskundige vakmensen afgeleverd, netjes geplaatst, zorgvuldig uitgepakt en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard worden de verpakkingsmaterialen mee terug genomen. 


Verzendkosten

  • De kosten voor verzending per post zijn € 5,95 per bestelling.
  • De verzendkosten via de bezorgdienst zijn € 65,00 per bestelling inclusief eventuele montage.
     

Let op: voor bezorging op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Vraag hiernaar bij ons verkoopteam.

Levering Nederland
Indien de artikelen op voorraad zijn en je bestelling is geplaatst en betaald op werkdagen vóór 16:00 uur, wordt deze ingepakt in een stevige verpakking en meegegeven aan PostNL. De volgende dag kun je dan je bestelling verwachten, thuis of op een afhaallocatie.  
 

Voor artikelen met een levertermijn wordt een indicatie bij het artikel weergegeven en wordt er bericht gegeven zodra de bestelling geleverd gaat worden.

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..