Express Delivery

 

In samenwerking met IN.HOUSE heeft Tase Wonen & Slapen een aantal banken geselecteerd die verkrijgbaar zijn met Express Delivery. Deze service houdt in dat jij je nieuwe bank al binnen een week in huis kunt hebben. Wie wil dit nu niet?

Hoe werkt Express Delivery?

Nadat je order in onze winkel of via de webshop heb ingegeven, neemt onze bezorgdienst binnen een werkdag contact met je op om een leveringsafspraak met je te maken.

 

De bank wordt door 2 deskundige vakmensen afgeleverd, netjes geplaatst, zorgvuldig uitgepakt en indien nodig worden de relaxfuncties aangesloten. Uiteraard worden de verpakkingsmaterialen mee terug genomen.

 

De modellen die we je aanbieden in de Express Delivery selectie zijn geselecteerd op kwaliteit, comfort en uitstraling. Indien je toch liever een andere opstelling of kleur wenst, wordt je bestelling met een reguliere levertijd aangeboden. Neem contact op met onze adviseurs om alle mogelijkheden te bespreken. In onze showroom staan de modellen om te bekijken en onze deskundige medewerkers helpen je graag met het samenstellen van jouw bank.

 

Hieronder hebben we de modellen geplaatst die je via Express Delivery kunt bestellen. 

Producten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..