Nieuw bij Tase: Kayori

 Okt 12, 2021  

Kayori

Kayori is een prachtig nieuw merk in ons assortiment. Kayori heeft een prachtige lijn dekbedovertrekken, plaids & spreien, badtextiel, interieurparfum en verzorgingsproducten. Bij Tase Wonen & Slapen vind je nu de dekbedovertrekken, plaids & spreien, het badtextiel en interieurparfums in een prachtige shop-in-shop op de bovenverdieping. In deze speciale Kayori-shop ervaar je ook de prachtige beleving die bij dit merk hoort. 

 

De missie van Kayori

Kayori staat voor de kostbare momenten in het leven. Het is een eeuwenoude Japanse wijsheid die je leert om het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen. Op die manier kun je genieten van al het moois om je heen en accepteren wie je bent.

 

Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori, kwaliteit boven kwantiteit. En dat zie je in de prachtige producten terug. 

 

 

Strenge normen

Alle producten van Kayori worden geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden. En dit van de boerderij tot de fabriek, en van de winkel tot bij je thuis. De missie van Kayori is om bewuste consumptie aantrekkelijk en voor iedereen toegankelijk te maken.

 

De schoonheid van de natuur

De prachtige dekbedovertrekken en andere producten worden gemaakt met respect voor de planeet en de natuur. Alle materialen worden zorgvuldig ingekocht en zo min mogelijk bewerkt. Zodat katoen ook echt aanvoelt als katoen. De schoonheid en natuurlijke materialen zorgen voor unieke producten waar je vele jaren plezier van zult hebben. Kayori biedt de luxe waar je naar op zoek bent. Extra genieten van de kleine momenten thuis met luxe home-textiel, heerlijke geuren en natuurlijke verzorgingsproducten. 

 

Kayori bij Tase

In de prachtige shop-in-shop op de bovenverdieping vind je alle producten van Kayori. De prachtige dekbedovertrekken zijn verpakt in een opbergtas gemaakt van de stof van het overtrek. Zo kun je direct zien hoe de stof er uitziet en aanvoelt. Een uniek voorproefje. Dit is de stijl en uitstraling van Kayori.; luxe waar je gelijk van geniet.

 

Kom langs in de winkel en ontdek alle producten van dit unieke merk!

 

 

 

Kayori – Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..