Vidato

De werknemers van Vidato combineren ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie. Die eigenschappen zie je terug in onze meubelen.Fauteuils en banken met karakter en alles zelf gemaakt. De meubelfabriek beschikt over een eigen rompenmakerij, stikafdeling, stoffeerderij en assemblage.Je kunt standaard bij bijna alle zitmeubelen zelf de zitdiepte instellen. Daarnaast zijn nog veel meer aanpassingen mogelijk. Denk aan zithoogte, rughoogte, breedte, afwerking of soms zelfs het model.

Zitmeubelen zijn belangrijk voor jou. Je wilt dat ze comfort bieden, dat je er heerlijk in kunt zitten maar tegelijkertijd ben je gevoelig voor stijl. Als je verder kijkt dan de trends van vandaag en zoekt naar karaktervolle meubelen, die bij jouw omgeving passen ben je bij Vidato aan het goede adres.

Geen producten in deze categorie

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..