Product filters Product filters

Vloerlampen

Vloerlampen

Bij Tase Wonen & Slapen slaag je altijd op het gebied van verlichting. Voor elke lichtwens is een oplossing beschikbaar. Zo kun je in onze showroom heel veel verschillende vloerlampen vinden in diverse stijlen. Zoek je bijvoorbeeld iets voor een industrieel interieur. Denk dan aan lampen met een "oude-fabrieksuitstraling". Maar ook zeer moderne lampen met afwijkende vormen en een interessante vormgeving vind je op onze verlichtingsafdeling.


Lampenkap ouderwets?


Een lampenkap hoeft bovendien helemaal niet ouderwets te zijn. Door de stof en kleur van de kap te kiezen kun je de sfeer en de kleurgloed van het licht afstemmen op de rest van het interieur. De kappen in strakke vormgeving doen geenszins ouderwets aan en passen net zo makkelijk in een strakke en stijlvolle inrichting als in een landelijke of romantische setting. Voor inspiratie op gebied van verlichting ben je in onze showroom op de juiste plek.

Producten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..