STAUD

Hoogstaande kwaliteit van Duitse bodem, dat zijn de slaapkamermeubels van STAUD. Deze koploper in de slaapkamerbranche bestaat al bijna 4 eeuwen en vond zijn oorsprong in Duitsland. Innoverend door geavanceerde productieprocessen maar nog steeds in de basis degelijk vakmanschap als uitgangspunt. Dit zorgt ervoor dat STAUD topkwaliteit slaapkamermeubels levert. Volledig naar wens van de consument samengesteld met hoogwaardige onderdelen. Precies wat jou slaapkamer verdient.

Stel zelf je slaapkamerkast samen

Met STAUD meubels creëer jij zelf een slaapkamer met design uitstraling. Elk detail van de meubels is naar wens samen te stellen met een van onze adviseurs. Je begint met het kiezen van een formaat kast. Waar in de ruimte wil je deze plaatsen en hoeveel ruimte heb je daarvoor? Vervolgens kies je de vlakverdeling van het front van de kast. Kies je voor een 2-vlaksverdeling of liever 4 of 8? De mogelijkheden van STAUD zijn zeer uitgebreid. Het front is leverbaar in hout of glas in verschillende kleuren. Zo past jouw slaapkamerkast precies in de woonstijl die jij mooi vindt.

The finishing touch

Jouw STAUD-meubel wordt nog mooier door sierlijsten en verlichting toe te voegen. Met de juiste verlichting creëer je een luxe effect waardoor jouw slaapkamer je favoriete ruimte in huis wordt. Maar ook de binnenkant van jouw STAUD-kast kun je zelf samenstellen. Meer laden of juist meer ruimte om kleding op te hangen? Jij bepaalt. Onze slaapexperts helpen je de juiste keuzes maken waardoor jouw STAUD-slaapkamerkast het ideale slaapkamermeubel wordt.

 

Geen producten in deze categorie

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..