Masterlight

De lampen van Masterlight passen in zowel moderne als klassieke interieurs. De hoogwaardige designverlichting wordt geproduceerd van hoge kwaliteit materialen en componenten. Door veel aandacht te besteden aan innovatie, duurzaamheid en kwaliteit zijn de lampen van Masterlight een lust voor het oog.

Interieurdesign

Of je nu op zoek bent naar de perfecte hanglamp voor een klassiek interieur of een moderne staande lamp voor een interieur met design meubels, in de collectie van Masterlight vind je voor elke designdroom de juiste lamp. Masterlight lampen zijn verrassend veelzijdig. Laat je in onze showroom verrassen door het aanbod. 

LED there be light

Masterlight staat voor duurzaam. Voor alle lampen worden LED lichtbronnen aangeraden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het ultieme lichtplan bij jou thuis. De speciale retro-LED lampen zorgen er bovendien voor dat deze in de diverse stijlen niet uit de toon vallen. Het lijkt daarom net alsof je een ouderwets peertje ingedraaid hebt. Maar dan vele malen beter voor het milieu.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..