Onderhoudsinformatie

Het goed onderhouden van nieuwe meubelen kan de levensduur van deze meubelen aanzienlijk verlengen. Zoals men vroeger al zei: “Als je zuinig bent op je spullen, gaan ze langer mee”. Natuurlijk moeten meubelen wel gebruikt worden, maar door ze goed te onderhouden, houd je ze wel langer mooi.
 

Bij een aankoop in onze showroom geven onze adviseurs je daarom tips en advies om jouw meubelen in topconditie te houden door middel van vuilwerende behandelingen, specifiek advies voor de meubels die jij van plan bent om aan te schaffen en zijn diverse onderhoudsmiddelen uit voorraad verkrijgbaar. Ook vertellen zij je over de CBW-voorwaarden, want bij Tase Wonen & Slapen koop je bij een CBW-erkende winkel.
 

Voor zitmeubelen in leder, lederlook of textiel is het zelfs mogelijk om aanvullende garantie aan te schaffen om zo nog langer gegarandeerd te zijn van een meubel in goede vorm. Lees meer over onze “All-In-House” service.
 

Voor een aantal soorten meubelen geldt extra informatie over het onderhoud. Deze informatie vind je op de onderstaande specifieke pagina’s:

Wil je meer informatie over onderhoud, dan staan onze adviseurs klaar om je te helpen. Neem contact op met je vragen en zij zullen je zo goed mogelijk informeren over het onderhouden van jouw meubelen.
 

Heb je nog vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Neem dan contact op met Tase Wonen & Slapen. Onze adviseurs zijn je graag van dienst en proberen elke vraag zo goed en zo snel mogelijk te behandelen.
 

Wil je alle aanvullende onderhoudsinformatie nog eens nalezen? Download deze dan hier in PDF-formaat.
 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..