Hulsta

Hülsta-meubelen zijn een kwaliteitsstatement. De vormgeving is tijdloos, omdat Hülsta niet gelooft in trends, maar in design van blijvende aard. Voor de zeer uitgebreide opberg- en meubelsystemen van Hülsta ben je vanaf nu harte welkom bij Tase Wonen & Slapen. Van dressoirs tot complete opbergwanden, inspirerend tot in het kleinste detail.

Niets moet en (bijna) alles kan!

De mogelijkheden van Hülsta zijn ongekend. Veel van de wandmeubelen zijn naar wens samen te stellen. Zo krijg jij je eigen unieke Hülsta in je woonkamer. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen in het samenstellen van jouw Hülsta meubel met een speciaal 3D-programma.

Hülsta now!

Now! by Hülsta is het woonprogramma van nu! De mogelijkheden zijn ongelofelijk. Tijdloos design met een eigentijdse twist. Helder en strak, maar met speelse, extravagante en stijlvolle details. Bij Tase Wonen & Slapen haal je zo een eigen designklassieker in huis.

 

Geen producten in deze categorie

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..