Enzo Pellini

Lederen wandbekleding. Daar word je wel even stil van. Maar het kan echt en het resultaat is verbluffend. De prachtige (en handige) wandtegels van Enzo Pellini breng je zelf aan op de muur en zo creëer je een unieke blikvanger in woonkamer, eetkamer of slaapkamer. 

 

Handig zelf aan te brengen

De 100% leren tegels van Enzo Pellini bevestig je eenvoudig tegen de muur door het folie achterop de tegels te verwijderen en deze tegen de muur te plakken. Zo maak je dus heel eenvoudig zelf jouw perfecte wand. Geen geklieder met schilderen of stoeien met rollen behang maar handzame tegels die je gemakkelijk naast elkaar plakt. Het kost even wat tijd, maar afhankelijk van het oppervlak wat je wilt beplakken geef je zo een muur een super luxe uitstraling. 

 

Tip: Door met een waterpas horizontale of verticale lijn op de muur te zetten en van binnen naar de zijkanten te werken creëer je een mooi evenwichtig resultaat. 

 

 

Unieke Retro-look

De tegels van Enzo Pellini zorgen voor een unieke, tikje retro look. De lederen wandtegels van Enzo Pellini zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren:


• Choco: een donkere chocoladebruin
• Marron: een lichtere bruin met wat roodtinten
• Mud: een wat meer groene kleur
• Antraciet: een luxe grijzige kleur


Kies de kleur die past bij jouw meubels en je maakt eenvoudig een "statement"-wand waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

 

 

Niet alleen in de woonkamer

Je kunt niet alleen in de woonkamer een mooie leren wand creëren. Wat dacht je van de slaapkamer? Een hele wand, of je maakt een “nep” hoofdbord daar waar jouw bed tegen de muur staat. Jouw slaapkamer krijgt zo echt een hotelkamer-look. Ben je extra creatief? Een zelfgemaakt hoofdbord bekleed met de leren wandtegels is extra luxe én uniek! Dit wandmeubel vind je nergens anders.

 

 

Meubelstukken bekleden met Enzo Pellini

Geef je meubels een upgrade met de leren wandtegels van Enzo Pellini. Bijvoorbeeld een oude deur of het tafelblad van een eet- of salontafel. Opnieuw bekleed met de lederen tegels krijgen zij een compleet nieuwe uitstraling. En op-en-top uniek.

 

 

Enzo Pellini in de showroom bij Tase Wonen & Slapen

Ben je nieuwsgierig geraakt naar de leren wandtegels van Enzo Pellini en wil je graag overtuigd raken hoe dit er in werkelijkheid uitziet? In onze showroom kun je meerdere voorbeelden in levende lijve bewonderen. Onze adviseurs vertellen je graag alles over de mogelijkheden bij jou thuis.

 

Tase Wonen & Slapen - Enzo Pellini (video 1:39)

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..