Banken

Bij Tase Wonen zit je altijd goed. Of je nu lekker knus met zijn tweetjes wilt wegkruipen in een 2-zitsbank, of lekker languit wilt liggen in een grote hoekbank, in onze showroom vind je een ruime keuze in banken van allerlei formaten. Je kunt veel van onze modellen ook nog eens zelf samenstellen. Ideale zithoogte of -diepte, een afwijkende kleur of een andere voet, informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Bekijk onze 2-zits banken

Bekijk onze 2,5-zits banken

Bekijk onze 3-zits banken

Bekijk onze 3,5-zits banken

Bekijk onze hoekbanken

Bekijk onze hockers

De mooiste banken voor de beste prijzen

Een nieuwe bank hoeft bovendien niet duur te zijn. Tase Wonen biedt kwalitatief goede banken voor de beste prijzen. Diverse modellen zijn ook nog eens snel te leveren. Dan kun je snel neerploffen in jouw nieuwe 3-zitsbank en dat is wel zo fijn.

De zithoek als compleet geheel

Maak je zithoek compleet met een paar lekkere kussens, een mooie salontafel of bijzettafel en een design karpet. Op die manier maak je van een alleenstaand meubelstuk een fijn wooneiland waar je eigenlijk niet weer weg wilt. Zo wordt wonen genieten bij Tase Wonen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..