Trend: 4x een bank met een kleurtje

 Apr 22, 2020  

 

Het is een echt statement in jouw woonkamer: een bank in een opvallende kleur. En je moet het echt wel aandurven. Een bank in een opvallende kleur is enorm sfeer- en beeldbepalend. Maar wel ontzettend mooi. Voor de durfallen onder ons zet Erik onze favorieten op een rijtje.

 

Hello yellow

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: mooi geel is niet lelijk. En dat geldt zeker voor deze okergele bank Delphi. Met deze bank haal je het zonnetje in huis. Een erg vrolijke bank die het goed doet in meerdere interieurs. (Oker)geel past erg goed bij Scandinavische, wat minimalistische interieurs. Maar ook in een industrieel of kleurrijk bohemian interieur kom je met een gele bank erg goed weg. Toch liever iets behoudender? Delphi is ook in het blauw verkrijgbaar.

 

Bekijk hier bank Delphi

 

Perfect Pink

Warm, dieproze is helemaal in deze herfst. Gecombineerd met goud en fluweel, kun je met roze niet de mist in gaan. Dieproze geeft jouw interieur een luxe, rijke uitstraling en daar past bank Savone prima in. Met zijn strakke, retro uitstraling is Savone een aanwinst in elk interieur.

 

Bekijk hier bank Savone

 

Gracious Green

 

Twijfel je nog een beetje of je wel voor een felle kleur moet gaan? Dan is groen een veilige(re) optie. Veel minder trendgevoelig en altijd stijlvol. En past erg goed in een interieur waar je veel met (levende) planten doet. Of in een superstrak industrieel interieur met zwaar zwart lijnenwerk. Voor die extra kleurboost kun je de bank opleuken met kussens in felle kleuren en (bloemige) dessins. Is die kleurexplosie je zelf teveel, dan is stemmig grijs of zwart/wit een mooie optie.

 

Bekijk hier hoekbank Sami

 

En hier bank Divaro

 

Baby Blue

 

Blauw is een nog veiligere optie. De stap van bijvoorbeeld grijs naar blauw is veel minder wennen dan van grijs naar geel. Maar ook in blauw kun je veel verschillende variaties kiezen. Van het babyblauw van hoekbank Nanto, naar het diepblauwe van hoekbank Delphi en aquablauw van onze favoriet Topia. Blauw in een interieur werkt eigenlijk altijd wel, behalve als je deze met al teveel andere kleuren mengt. Het beste werkt blauw gecombineerd met een steunkleur (zie de gele kussens op bank Delphi) of met monochroom, oftewel zwart/wit.

 

Bekijk hier hoekbank Nanto

 

En hier bank Delphi in blauw

 

 

Als laatste “leefeiland” Topia

 

Advies nodig?

 

Er is maar een iemand die kan bepalen of jij klaar bent voor een bank met Kleur. Dat ben jijzelf. Maar als je toch benieuwd bent naar onze banken, kom dan eens langs de showroom. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en je kunt even proefzitten. Twijfel je nog steeds? Probeer dan eens een of twee kussens van jouw nieuwe kleur in jouw huidige bank. Staat het je na een tijdje tegen? Dan kun je beter kiezen voor een bank in een wat neutralere kleur. Ook die vind je uiteraard bij Tase Wonen & Slapen in Volendam.

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..