Interieuradvies & Styling

Je kent dat vast wel, dat gevoel dat je iets nieuws wilt in huis. De bestaande meubels staan al langere tijd, verliezen hun “glans” of zitten niet meer zo lekker. Maar ook als je jouw eerste huis of appartement betrekt kun je overweldigd worden door het aanbod en de mogelijkheden. Hoe kom je dan tot de juiste keuze voor nieuwe meubelen? Wat past bij jouw smaak, wat voldoet aan jouw wensen en ook belangrijk: past in jouw huis?
 

Je begint je online een beetje te oriënteren, leest woonblogs, bezoek wat woonwinkels online en in persoon en gaat je een beetje een beeld vormen welke woonstijl bij jou past (bijvoorbeeld in onze stijlkeuze adviespagina’s) en wat je mooi vindt. Dan is het nog een hele toer om dit allemaal te verenigen in een totaalplaatje.
 

De adviseurs van Tase Wonen & Slapen denken graag met je mee hoe je van een collectie meubels een volledige inrichting maakt. Jouw inbreng en wensen staan centraal, maar zij geven je ideeën en doen suggesties waar je zelf misschien nooit bij stilstond. Zo komen jullie samen tot een interieurplan en bereik je wat je zelf voor ogen had.
 

Ben je benieuwd wat de interieuradviseurs voor andere klanten hebben kunnen doen? Neem dan eens een kijkje binnen bij tevreden klanten van Tase Wonen & Slapen. Van bank tot eettafel, van een collectie passende woonaccessoires tot een volledige woonkamer, de adviseurs van Tase Wonen & Slapen hebben voor veel van onze klanten een fijne inrichting verzorgd. Zo werd hun woondroom werkelijkheid. Ook interesse? Neem dan contact op met Tase Wonen & Slapen.

 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..