Woonparty 2018

 

Het is al weer bijna zover; de 3e Tase Wonen & Pronto Volendam Woonparty vindt op donderdag 15 november plaats bij Tase Wonen & Slapen!

 

Kom heerlijk woonshoppen met jouw vriendinnen, zussen en moeder tijdens deze exclusieve koopavond. Onder het genot van een hapje en een drankje winkel je op de koopjesmarkt bij een keur aan lokale winkeliers die jou informeren over hun aanbod en allemaal speciale Woonparty aanbiedingen meenemen. In de showroom van Tase Wonen vind je daarnaast leuke demo’s en mooie aanbiedingen en bij Pronto Wonen profiteer je van spectaculair voordeel. Kortom, deze avond wil je niet missen!

 

Binnenkort maken wij via onze Facebook-pagina de winkeliers van dit jaar bekend. Hou hiervoor onze Facebook-pagina nauwlettend in de gaten. 

 

De eerste 300 aanmeldingen voor de Woonparty hebben wij inmiddels binnen. Op vertoon van hun ticket ontvangen zij een goodiebag op de avond zelf. Maar niet getreurd, iedereen is welkom op 15 november vanaf 19.00 uur. Het belooft een gezellige avond te worden met heel veel shopvoordeel. Zien wij je dan?

 

Bekijk hieronder de foto's van de Ladies Night 2017. 

 

 

We zien jullie graag verschijnen tijdens de Tase/Pronto Woonparty 2018. 15 November tussen 19.00 en 22.00 uur bij Tase Wonen & Slapen in Volendam.

 

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..