Auping

Met een Auping bed begin je dag energiek en uitgerust. Door jarenlange expertise te combineren met de nieuwste ontwikkelingen, biedt Auping slaapcomfort op het hoogste niveau. De bedden en matrassen bieden optimale ondersteuning en zorgen voor een zeer goede ventilatie.

Wist je dat?

Je in je slaap gemiddeld 30 keer per nacht draait en zo'n 350 cc vocht verliest? Ondersteuning en ventilatie zijn dus ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust. Het unieke AVS (Auping Ventilatie Syteem) zorgt ervoor dat vocht afgevoerd wordt. Door te kiezen voor duurzame productie draagt Auping ook haar steentje bij in het groener houden van de planeet.

Jouw nieuwe Auping matras

De slaapexperts van Tase Wonen & Slapen helpen je graag het juiste Auping matras te kiezen. Samen met jou kijken ze naar je slaaphouding, lichaamsbouw en -gewicht om zo te komen tot het matras wat exact aansluit op jouw wensen. Op onze slaapafdeling kun je uitgebreid proefliggen. Probeer maar eens niet in slaap te vallen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat jij dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid..